Det går snabbt att röra ihop och sedan gräddas det i 40 minuter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjSDXsPbza7h0QXeboP3vHkJlS6OSxFRPdmRbIh9j7jybaokTKonKzLc_7sgdrR29u8GwfZEet-Turq6gLGRHyF79K7-29DbepBc5QKcCNiGJglts5N_OOZK6IFRtstlAic3Ba9ft_thRm8/s320/Fr%C3%B6kn%C3%A4ckedeg.jpeg)
1 dl sesamfrö
0,5 dl linfrö
0,5 dl solroskärnor
0,5 dl pumpakärnor
1 dl grahamsmjöl
1 dl mandelmjöl eller vetemjöl
en nypa salt
smaksätt om du vill med t.ex hackade valnötter
2 msk olivolja
1,5 till 2 dl vatten
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggkj5ezbaPWMqFsVwzotKFhO5bbdt_27aq_G9wrzS_Ni1RGFanXU8p19vdP_OmP9juE1yMZgW0MYtt_Wj7sND8zE9QNG8W8htdUwYEQd6xKt-YayLhopVob9IVcqXOCtF2j4-DYsQ0Asso/s320/Fr%C3%B6kn%C3%A4ckebak.jpeg)
grädda i ca: 20 minuter, ta ut och skär skåror i brödet, grädda ytterligare ca: 20 minuter klart!
Förvara torrt i t.ex plåtburk!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar